Clinical Problems

Lekarze w trakcie specjalizacji
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Witam! Mam pytanie do wszystkich osób w trakcie specjalizacji.. W jakim języku wpisujecie rozpoznania w indeksie zabi...
jestem na etapie lecenia interferonem+rybawiryna przeciw HCV.jestem po 19 zastrzykach. na dzien dzisiejszy wirus nie ...
0
Czy ktoś posiada może wzór druku opinii zawodowej ...potrzebna do specjalizacji ... a radosna twórczość jakoś mi nie ...
0
Co Waszym zdaniem jest najbardziej przyszłościowe. W co zainwestować najwięcej czasu i zaangażowania? TK, NMR, a może...
0
Witam, mam takie pytanko :Czy jest problem z przeniesieniem rezydentury do innego szpitala na terenie danej izby?
10
Czy bierzecie udział w programi edukacyjnym "Psychiatrii po Dyplomie"? Co myślicie o tzw. "niebieskich" pytaniach? Po...
0
Witam!Kończę staż podyplomowy w pażdzierniku i stoje na rozdrożu. Którą specjalizację wybrać? Którą byście polecili D...
0
czy radioterapia onkologiczna jest bezpieczną zdrowotnie dziedziną?
0
Witam! W związku z nową listą specjalizacji priorytetowych mam pytanie: Czy w chwili obecnej możliwe byłoby zrobieni...
0
Tak sobie oglądam stronę ministerstwa zdrowia z przydziałami na specjalizacje w marcu 2009 i oczom nie wierze...Otoz ...
0
0