Clinical Problems

Prawa pracownicze
Description - There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.
0 followers
Follow
Ostatnio odwiedzałam przez kilka dni koleżankę pracującą na wsi, mieszkającą nad poradnią. I byłam zaszokowana liczbą...
Pracuje w poz na umowe o pracę. Mam mozliwość przejścia na własną działalność i prace w ramach kontraktu. Finansowo ...
8
Czy dyrektor ma prawo nakrzyczeć na lek. POZ za używnie maseczki na twarz ?Jestem cały czas zarażana przez pacjentów ...
0
Wiele osób uważa, że jestem nienormalny, bo nie mam IPL i przez to tracę dużo pieniędzy. Zacząłem więc to liczyć i wy...
0
Czy dopiero po uzyskaniu tytułu specjalisty? Jaki staż pracy do tego uprawnia?Jakieś inne kryteria....
0
dostałam propozycje wyjazdu na kolonie w charakterze opieki lekarskiej nad dziecmi, bedzie poza tym kierownik kolonii...
0
Czy ktoś może mi wyjaśnić: jeśli rezydent ma dyżur w swoim oddziale, następnego dnia po odprawie idzie do domu, jedno...
0
Mam pytanie do lekarzy POZ, ilu pacjentom (średnio) dziennie udzielacie porad? Jaki system rejestracji obowiązuje u W...
0
Witam, co odliczacie od podatku z indywidualnej praktyki w miejscu wezwania??
0
Potrzebuję aktualny Kalendarz Szczepień na 2009r.Szukałem na Konsylium... Googlałem....wertowałem Strony Sanepidu itp...
0
0